Riviera strand

Med havsutsikt och naturskönt läge i Båstad bygger vi ett modernt hotell. Här finns 148 sviter varav 51 säljs som ägarsviter med flexibla planlösningar. Det anrika Riviera återuppstår i ny fräsch tappning och kompletteras med två nya byggnader i tre plan samt ett poolhus.

Att köpa en svit på Riviera Strand innebär ett fördelaktigt och bekymmerslöst ägande. Du förfogar över sviten tre månader om året och när du inte är där har hotellet din svit till uthyrning. Denna intäkt får du ta del av som en typ av avkastning.

Hotelloperatören sköter allt det praktiska med nyckelutlämning, kontroll, städning och att ta betalt av hyresgästerna. Hotellet tar även hand om fastighets- och trädgårdsskötsel. Dessutom kan du köpa till en mängd andra servicetjänster som gör ert boende bekvämt och behagligt.

Sviter kan också köpas av företag. Företagets egen svit kan då användas på flera sätt och alltid med full hotellservice om så önskas. Perfekt för företaget som vill kunna erbjuda sin svit till viktiga kunder, gäster och personal. På hotellet finns mötes- och konferensmöjligheter. Det finns även möjlighet att erbjuda sina anställda rekreation och en aktiv semester.

 

FLEXIBELT BOENDE

Sviterna har flexibla planlösningar. Samtliga sviter finns med både smalare och rymligare bredd, samt normalt och utökat djup. Givetvis har varje svit en egen stor balkong eller uteplats. För den som behöver lite större utrymme går det bra att kombinera två sviter till en större bostad. I anslutning till sviterna finns det gott om bilparkeringar i garage.